Kā visgaršīgāk pagatavot puķkāpostus. Neko labāku vēl neesmu ēdusi! Tagad gatavoju tikai tā!

Sastāvdaļas:

250 grami puķkāpostu čemuru, sagriezti horizontāli
2 ēdamkarotes izkausēta sviesta
1 ēdamkarotes olīveļļas
šķipsniņa sāls
šķipsniņa maltu melno piparu
½ krūze Parmezāna siera
1 tējkarote sasmalcinātu pētersīļu

LASI VĒL: Puķkāpostu sacepums… viegli, gardi un veselīgi

Pagatavošana:

Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 200 °.
Samaisiet sagriezto puķkāpostu ar sviestu un olīveļļu. Pieberiet sāli un melnos piparus. Ielieciet puķkāpostus cepešplātī, izkārtojiet vienā slānī, cepiet aptuveni 20 – 30 minūtes. Izņemiet no cepeškrāsns, apberiet ar rīvētu Parmezāna sieru un sīki sasmalcinātiem pētersīļiem, cepiet atkal, kamēr siers nav izkusis – aptuveni 5 minūtes. Izņemiet no cepeškrāsns un tūlīt pat lieciet uz galda.

Avots: vrutmilife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru